tisdag, februari 05, 2008

Det känns tryggt!

Bilden ovan är ett urklipp från www.aftonbladet.se.

Känns bra att väljarna går på väsentliga kunskaper/egenskaper när röstar. Tänk att kunna klämma fram en tår sådär på beställning. Det är sådant som behövs för att få USA på fötter igen. Det som oroar mig är att det verkar som om okunskapen bland väljarna gör att pajkastningen mellan kandidaterna blir avgörande?!

Gång på gång ser man nyhetsinslag på tv där dom intervjuar den ena efter den andra och alla och alla lallar något om kriget i Irak. Antingen förespråkas utökat krig mot terror, eller så anser dom att Irak får sköta sig själva. Det är väl ingen människa med sunt förnuft och grundskola i utbildning som tror att USA är någon form av "världspolis". Det hela handlar om grupper och enskilda människors begär över mer än dom idag förfogar över.

Att på ett bräde få tillgång till hela Iraks oljeproduktion måste fått det att vattnas i munnen på George Bush.

Vad har hänt i USA med sunda värderingar, och ekonomiskt ansvar? Hörde på nyheterna idag att USA´s underskott i kapital nu sträcker sig till motsvarande 8000:- per capita i världen(!).

USA, det är dax att åka hem nu! Saddam´s välde är slut!

Oj oj oj vilket präktigt inlägg detta blev, stod i köket och hetsade upp mig själv efter att ha sett nyheterna och Aftonbladets hemsida. Man blir allt bra sugen på att knyta näven i fickan av ilska.

Inga kommentarer: