fredag, juli 10, 2009

Vår nästa jungfru Maria?


Läste på Aftonbladet att en mamma från Polen anklagar ett hotell i Egypten för att hennes dotter blivit gravid genom att bada i hotellets swimmingpool.

Antingen så har kvinnan ingen som helst utbildning i anatomi eller sexualkunskap, eller så måste dottern vara nästa jungfru Maria.

Att tro att hennes dotter haft ihop det med någon på semestern, eller provat på sådant som kan vara spännande med pojkar verkar inte vara någon trolig lösning.

Nädå...

Troligaste förklaringen är att en kille runkat i den publika poolen, spermierna jagat tjejen likt ett avsnitt ur filmen Hajen, att hon var på semester precis dom dagarna i månaden som hon hade ägglossning (då ett genomsnittligt ägg lever och kan befruktas i 12-24 timmar efter ägglossningen), spermierna tagit sig genom baddräkten, förbi yttre och inre blygdläpparna, simmat upp i underlivet som har en pH-nivå som är skadligt för spermier, att hon efter badet troligen legat med en kudde under rumpan för att nyttja gravitationen så att sperman "rinner" in och befruktat ägget.

Samt att allt detta skedde i en temperatur på ungefär 34ºC, annas dör spermierna ganska omgående.

För den som inte visste det så är dödligheten så hög för spermier att det bara är bara några dussin av dom 300 miljoner spermier som skjuts in vid penetrering som når ägget. Resten fastnar, kommer fel (kanske till fel äggledare) eller dör på vägen.

Jodå det känns troligt...


Orginal texten från tidningen TheSun:
A WOMAN is suing an Egyptian hotel claiming her daughter got pregnant - from using the swimming pool. Magdalena Kwiatkowska's 13-year-old returned to Poland from their holiday expecting a baby.

Magdalena believes the teenager conceived from stray sperm after taking a dip in the hotel's mixed pool. She is now seeking compensation from the hotel. A travel industry source said: "The mother is adamant that her daughter didn't meet any boys while she was there.

"She is determined to go ahead with the case."

Tourist authorities in Warsaw, Poland, have confirmed they received the bizarre complaint.

1 kommentar:

Boman sa...

Jadå, mycket troligt att bli gravid i en pool, NOT. Det kan ju annars hända att dottern råkat träffa på en kille, i närkontakt, i poolen. Annars lär det inte vara möjligt. Inte en chans att någon spermie överlever kloret i poolen till att börja med, för att inte tala om resten.