torsdag, juli 10, 2008

Välkommet besök...


Igår kom äntligen Klaus på besök, efter åtskilliga försök till att träffas så fick vi till en tid igår! Han kom över på bastu! Han hade varit på KostaOutlet med sin Ford Flexifuel och shoppat förra årets modeplagg (tur att han inte har en modeblogg).

Efter att han kommit innanför dörrarna (ca 2 minuter) kom jag på varför det är bra att vi inte träffas allt för ofta. Han kan få för sig att reta mig, till sådana nivåer som jag mellan varven glömmer! Han vet exakt vilka knappar han ska trycka på!

Efter två minuter i huset hade han sprungit runt som en galning med sin mobiltelefonen i högsta hugg...klick...klick...klick!

Ljuden som kom ifrån honom går att likna med grottmänniskornas, men det hördes han var lycklig!

ÄNTLIGEN!

Han hade funnit ett rum som vi förvarar alla byggvaror och verktyg, samt en hög som blev över när vi källsorterade tidigare på förmiddagen (vi tröttnade något efter 2:a besöket på återvinningscentralen).

Som ett barn som vill berätta något kvittrade han...
-DETTA kommer på min blogg!

Därefter hade vi roliga konversationer gällande allt viktigt i livet. Det avverkades allt från huslån, griniga gubbar, dåliga affärer, bra och dålig öl. Det som jag fann mest roande var nog ändå att jag fann en ny sida av Klaus.

Han har blivit konservativ på gamla dar... Nyliberalen i honom har fått ge vika för åldrande vishet. Han deklarerade att han inte tyckte om stora elektronik kedjor för dom slog ut dom små stackars butikerna som trots sitt kunnande och service anda inte överlevde dessa kolosser.

För att i nästa andetag förklara att dom som använder sig av resebyråer när man vill boka en resa är fullständiga idioter! Allt det där kan man ju göra på internet! Han är underbar den där tysken...

MEN...

Bada bastu är inte hans starka sida, trots detta förklarade han att han skulle bygga en bastu på gården där han bor. Han klarade dock att vara inne i bastun närmare 4 minuter på övre bänken, för att därefter skrika: "-Fy fan..." och rusa ut!

Han kommer tillbaka på lördag med sin familj, ska bli riktigt roligt!

Inga kommentarer: