onsdag, augusti 20, 2008

Första mässdagen är slut


Det har varit en lång dag idag med flertalet möten med leverantörer, peppande samtal med försäljningschefer och god mat.

Flertalet leverantörer hade nyheter att bjuda på, och några var riktigt intressanta. Det som man kan se som genomgående är att vi går mot en svart framtid...

Just det... svart framtid!


Vi har ju alla sedan något år tillbaka sett kök med svarta "vitvaror", nu kommer även dom små köksmaskinerna i svart utförande. Nästan alla leverantörer presenterade svarta, fräscha produkter för moderna kök.

En cool produkt som jag tyckte om var Electrolux kaffebryggare med kvarn. En nytänkande kaffebryggare kombinerad med modern design (Fresh Time Café® EKAM 200 automatic).

Med en frontpanelen av rostfritt stål och många svarta detaljer ger den ett lyxigt intryck. Maskinen är gjord av ett tidlöst material, samtidigt som den är lätt att rengöra. Den kan användas med hela bönor eller som en vanlig kaffebryggare med malt kaffe.

(Electrolux ni vet var ni ska skicka mutan)

Nu är det dags att göra sig i ordning för middagen ikväll, som alltid brukar bjuda på trevlig underhållning av både ledning och inhyrda artister.

Har 30 minuter på mig att göra mig i ordning, bråddis!

Inga kommentarer: