lördag, augusti 30, 2008

Fruntimmer, fulla fruntimmer!

Frugan har haft vänner hemma, 6st av dom för att vara mer exakt. För dom som inte haft sex stycken fulla fruntimmer hemma, eller för den som har glömt hur det är kan jag upplysa er om att:

Dom är fruktansvärt högljuda!


Man kan tycka att en uns av minne av barn och familj där hemma finns med dom i alkoholruset, men icke sa nicke. Utan minsta hänsyn till att här finns två små barn (men det klart det är ju inte dom som håller i festen).

Nästan som kacklande frigående höns, eller kanske som kalvarna på första vårdagen.


Dom gör allt för att återuppliva den ystra stämning som bara en pubertal fylla kan göra. Nåväl, jag ska inte dra alla över en kam, vissa är betydligt värre än andra.

Ta tex denna kvinnan, vi kan kalla henne för "Sussi". Sussi är i ett olyckligt förhållande som skapades genom att hon blev gravid redan första kvällen. Kanske krävs det mer än så för att skapa ett hållbart förhållande?

Hon är väldigt tydlig i sitt sätt att visa vilket olyckligt förhållande hon har, hon har till och med berättat för henne okända människor att hon och hennes man sedan närmare ett år tillbaka inte har sex!

Ingen av föräldrarna ville vara föräldraledig tillsammans med sonen, som i tidig ålder blev lämnad på dagis.

Att hon nu försöker hitta tillbaka till förhållandet som hon inte egentligen vill ha genom att deklarera att hon vill ha ett barn till med samma man, tyder på en viss brist på logik.

Att hon blev fullast här ikväll, och förstörde barngrinden till trappan (och skrattade högljud åt det) var kanske inte så konstigt. Hoppas bara hon tar sitt förnuft till fånga när morgondagens bakfylla gör sig entré, att hon låter det hela stanna med en trasig barngrind och inte en trasig barndom.

Nja, jag är lite irriterad för barngrinden...

Inga kommentarer: