lördag, september 27, 2008

Vad får en människa att göra något sådant?

Det händer ibland, alltför ofta nu för tiden.

Våldsdåd utförda av unga människor, till synes vanliga människor. När man sedan analyserar och försöker hitta orsaker till dådet skyller man på en kass barndom, andra på våldsspel och filmer.

Vad är det som hindrar dig från att inte göra samma sak?


Förhoppningsvis så har du spärrar som stoppar dig! Spärrar som inte bara beror på vad dina föräldrar sa till dig att inte göra, eller vad du har för smak när det gäller dvd-filmer. Låt oss kalla det evolution...

Att rusa in på en skola, skjuta ett tiotal människor. Ibland på måfå, andra gånger utvalda. Kan inte annat än förklaras som vansinnesdåd utförda av sjuka människor.

Fy fan vad trött jag är på alla dessa galningar som använder filmer, spel, brist på kärlek från föräldrar som någon form av ursäkt till dessa dåd.

Borde man inte ta en funderare på vad man håller på med när man spelar in en film där man likt "Terminator" säger in i kameran: You will die next...

För att sedan skjuta fyra skott i marken jämte kameran. Här någonstans tycker man att något huvudet på honom skulle tycka att man kanske inte har alla "ägg i korgen".

-Jag behöver vård!

Tyvärr fungerar inte sjuka människor på detta vis, det är per definition det som gör att dom just är sjuka.

Fan, vad tragiskt!

Inga kommentarer: