torsdag, juni 26, 2008

Bajsmannens fru - BajaMaja


Då har det hänt...igen!

Det var stopp i tjejernas toalett åter en gång, det får en att fundera på vad dom egentligen gör där inne. Hur tankegångarna går liksom...

Har vi inte alla fått lära oss vad som ska vara i toan och inte? Vem över 10 år vet inte om att man inte får spola ner saker där som inte "bör" vara där?


Uppenbarligen har vi någon på jobbet som inte har nått den mentala åldern av 10 år, som den senaste tiden lyckats spola ner inte mindre än närmare 10-15 bindor och tamponger (Ran-sells killarna hade svårt att säga exakt antal) i toa stolen vilket givetvis innebar att det blev stopp.

Dom höll på närmare hela dagen med att rensa avloppet, och låt oss säga att det inte luktade hallon. Det flöt omkring diverse mänskliga sopor i korridoren och omklädningsrum.

Det började med en stackars man som stod och höll på med en klassisk sugkopp. Han ringde efter förstärkning som kom med diverse maskiner. Efter några timmar så gav dom upp och ringde in det tunga artilleriet från Ragn-sells.

Dom kom i sina gröna uniformer "alltid redo", och dom hade inte med sig en slamsugslastbil utan två slamsugslastbilar!

Plötsligt står det 4 vuxna män och fiskar bindor, tamponger i avloppet. Dom hade visst möjlighet att se vad som kom upp ur avloppet. Dom refererade till bindor, tamponger och ubåtar vad jag kunde höra.

Där efter började jakten!

Kassatjejen ville bestämt finna den skyldige till detta illdåd. Menstrationscyklar skulle diskuteras, och jämföras med tidpunkten för dådet.

Detta är information som jag kan vara utan!

En intressant utveckling var att efter 10 minuters funderande sa kassatjejen att det kan ha varit en kille som varit på tjejernas och spolat ner alla dessa bindor och tamponger i deras toa.

Självklart!

Tjejerna på jobbet gör ju aldrig fel, så varför skulle det vara det denna gång?! Syndabocken måste givetvis vara en man!

Fortsättning följer....

Inga kommentarer: