söndag, februari 17, 2008

Småbarnslivet är underbart - Ibland

Såg fram emot en lugn kväll framför tv:n, som ikväll skulle visa en filmen Wallander-Bröderna. Anton (snart 2 månader) har varit lite kinkig hela kvällen men började lugna ner sig. Låg i mammas knä och såg fantastiskt söt ut.

Vi han knappt sätta oss ner förrän Anton började spy kaskader av bröstmjölk över sin mamma, pappa, soffkuddarna, soffan, plädar samt sig själv. Min käraste stod där helt plötsligt som en dränkt katt med bröstmjölk i håret, på tröjan, byxorna, strumporna ja ända in till bh och trosa. Själv hade jag enbart fått på min tröja.

Hon lämnade över Anton till mig för att gå och byta om samt duscha. Jag tog Anton till skötbordet där jag fick ta av alla hans kläder som han otroligt nog inte missat något plagg. I det tillfället passade han på att sätta pricken över i:et genom att med en välplacerad stråle kissa ner mina byxor.

Nu ligger alla överdrag till soffan, filtar, kuddar samt alla våra kläder i en stor hög i tvättstugan iväntan på sin tur. Vi missade nog inte mer än 30-40 minuter av filmen.

Man får se det från den ljusa sidan, soffan behövdes nog tvättas och filtarna som igentligen var till julen skulle tvättas och läggas i skåpet till nästa jul. Så när allt kommer omkring så fick vi faktiskt ganska mycket gjort ikväll. Trots att vi hade bestämt att ta det lite lugnt.

Livet är underbart...

Inga kommentarer: